Victor Piturca nu este impresionat de ceea ce a realizat Dan Petrescu la Unirea Urziceni, declarand unor apropiati ca Bursucul este doar "un antrenor fitos si bulanos". Desi a reusit sa castige campionatul Ligii 1 si a adunat opt puncte in grupele Ligii Campionilor, Petrescu este vazut de fostul selectioner al nationalei doar ca un om norocos: "E singurul antrenor care a adunat puncte numai din autogoluri”, informeaza Fanatik.

"Ia mai lasati-ma cu marele tehnician Petrescu. Dupa parerea mea, e doar un antrenor fitos si bulanos. N-am mai vazut atata noroc la cineva ca la el. Ce mari meciuri a facut el in Liga, ca e singurul antrenor care a adunat puncte numai din autogoluri”, a spus Piturca apropiatilor in timp ce se vizionau partida dintre Craiova si Steaua din ultima etapa a turului Ligii 1.

„Va spun eu, Petrescu ar claca imediat la Steaua! N-ar avea cum sa faca fata acolo, pentru ca e presiune mare si n-ar termina nici macar in primele trei. Uitati-va ce mari performante a realizat la Rapid sau la Wisla Cracovia. El are noroc ca Bucsaru e la fel cum era si Gigi Becali la inceput. Nu se pricepe la fotbal si nu se baga la echipa, asa cum facea si Gigi cand eram eu si am putut sa-mi construiesc echipa asa cum vroiam. De aceea am avut atunci rezultate si am luat campionatul, la fel ca si Petrescu acum, care si-a adus ce jucatori a vrut. Are echipa buna acum, nu cum se plange ca a facut treaba numai din jucatori inventati de el sau reconditionati. Nu inteleg de ce face atata circ dupa fiecare meci si cum de i se permite asa ceva. E incredibil ce face el pe stadioane si cum il lasa in pace toata lumea”, ar mai fi spus Piturca apropiatilor.