Bogdan Mara este primul jucator care paraseste CFR in pauza competitionala din iarna a Ligii 1. Oficialii clujeni l-au anuntat ca nu vor mai avea nevoie de serviciile sale, destinatia probabila a atacantului de 32 de ani fiind campionatul Turciei. Lui Mara i s-ar putea alatura si o parte din stranierii CFR-ului, acestia subliniind ca vor sa plece intr-un campionat mai puternic.

"In urma unei discutii cu sefii clubului, am decis de comun acord ca este mai bine sa ma transfer la o alta echipa. Din cite am inteles, strategia clubului este sa se axeze pe viitor pe jucatori mai tineri", a declarat Mara, potrivit Asport.ro.

Pe lista concedierilor de la CFR se afla Leao, Nei si Didi, alti cinci jucatori straini anuntandu-si intentia de a parasi echipa in aceasta pauza competitionala. Traore, Kone, Tony, dar si argentinienii Dubarbier si Culio cred ca a venit vremea unei schimbari si vor sa plece in alte campionate. "A venit timpul sa joc intr-o liga mai puternica. Nu vreau sa sune a lipsa de respect pentru CFR, dar as vrea sa fac un pas inainte in cariera mea", a declarat Culio.

Intentii sunt, oferte, insa, inca nu. Potrivit oficialului clujean Arpad Paszkany, CFR nu a primit nicio oferta concreta pentru niciunul dintre acesti jucatori.