Dan Petrescu a declarat ca Liverpool este unul dintre cei mai dificili adversari pe care Urziceniul ii putea intalni in 16-imile Europa League, dar cu toate acestea Bursucul spera ca ialomitenii sa produca surpriza si sa ii lase in afara cupelor europene pe britanici. "Nu e imposibil sa trecem mai departe", a spus antrenorul campioanei Romaniei.

"Nu ma bucur ca intalnim o echipa mare ca sa cadem de pe un cal frumos. Un cal frumos era sa mergem mai departe. Nu e imposibil sa trecem mai departe. Nimic nu e imposibil in viata si in fotbal. Am auzit declaratiile lor inainte de tragerea la sorti si au spus ca mai au doua obiective clare in acest sezon, castigarea Ligii Europa si terminarea campionatului intre primele patru echipe, pentru a merge din nou in Liga Campionilor. Pentru fiecare antrenor e o provocare sa joace impotriva unui antrenor ca Rafa Benitez, dar vor juca jucatorii", a precizat Dan Petrescu la gsptv.

Liverpool si Urziceni se vor intalni in 16-imile Europa League in zilele de 18 februarie (pe Anfield Road) si 25 februarie (pe Ghencea). Echipa care se va califica va intalni in optimi invingatoarea din disputa Lille - Fenerbahce.