Omul de afaceri german Lutz Stache a renuntat la preluarea clubului FC Rapid, invocand "doua motive puerile", anunta Ion Taban, presedintele CA al clubului giulestean. Desi Copos anunta ca tranzactia va fi gata pana in Craciun, aceasta nu va mai avea loc: "Dupa reactia sa de ieri, cred ca nu a vrut niciodata sa cumpere Rapidul", a declarat Taban.

"Stache a renuntat la cumpararea clubului din cauza a doua motive puerile. Trebuia sa avem o intalnire pe 18 decembrie, dar aceasta a avut loc ieri. Ne asteptam sa avem o discutie pe baza unui contract pe care i l-am transmis avocatilor sai. Ieri, ne asteptam sa semnam acest contract, lucru care nu s-a intamplat. Am avut surpriza neplacuta sa constatam ca domnul Stache vine cu o problema personala, pe care o cataloghez ca puerila, de neimaginat intr-o tranzactie si care nu are legatura cu aspectele financiare si juridice ale tranzactiei la care am cazut de acord", a declarat Ion Taban, presedintele CA al FC Rapid, potrivit Mediafax.

"Stache a venit cu doua e-mailuri pe care le-a primit de la Ana Maria Prodan si care erau cele doua motive personale care l-au facut sa renunte la aceasta tranzactie. Acestea au fost motivele pentru care a decis sa nu mai investeasca. A tratat neprofesionist o munca de trei luni. Dupa reactia sa de ieri, cred ca nu a vrut niciodata sa cumpere Rapidul. Din punctul nostru de vedere, nu mai este nicio sansa ca tranzactia sa se finalizeze", a concluzionat Taban.

"Eu sunt in continuare interesat de cumpararea clubului Rapid. Insa o afecere de acest nivel nu poate fi facuta chiar in orice conditii. Nu-mi dau seama ce s-a intamplat de domnul Copos a facut acest anunt. Punand cap la cap toate lucrurile, ma intreb inca o data daca domnul Copos a vrut sa vanda clubul sau nu", a fost replica lui Stache, potrivit gsp.ro.

In luna septembrie, Copos anunta ca va vinde Rapidul pentru 1 leu, noul proprietar urmand sa preia si datoriile clubului in valoare de 10 milioane de euro. "Totul este in grafic si finalizarea vanzarii clubului cred ca se va realiza la mijlocul lunii noiembrie, cand vor fi gata auditul si raportul juridic", declara atunci George Copos. Acesta este al patrulea investitor care renunta la preluarea clubului din Giulesti, dupa ce discutiile cu Fathi Taher, Jean Valvis si Ionut Negoita nu au avut sorti de izbanda.