Dinamo isi joaca, miercuri, ultima carte in grupele Europa League pentru calificarea in saisprezecimile competitiei, in fata celor de la Panathinaikos. Cu un antrenor nou pe banca tehnica, grecii sunt increzatori si mizeaza pe specularea slabiciunilor adversarilor: Vom incerca sa speculam slabiciunile lor si sa le neutralizam atuurile", a declarat antrenorul Nioplias.

Panathinaikos - Dinamo, ora 20:00, in direct pe protv si in format LiveText pe Hotnews.ro.

Cornel Talnar, antrenor Dinamo: "Este un joc foarte important, intalnim o echipa buna, care a cochetat cu Liga Campionilor, iar sansele sunt destul de reduse. Speram insa la o calificare, speram ca nesansa si ghinionul din ultimele meciuri sa nu mai apara. Printr-o cali­ficare, Dinamo poate sa stearga cu buretele tot ce a fost rau". (prosport.ro)

Nikos Nioplias, antrenor Panathinaikos: "Cand joci la egal, pierzi, asa ca jucam la victorie. Trebuie sa credem in noi. Am vazut doua-trei jocuri ale echipei Dinamo. Vom incerca sa speculam slabiciunile lor si sa le neutralizam atuurile. Trebuie sa jucam ca un grup, vreau sa vad spirit de echipa. Dinamo s-a descurcat bine in meciurile din deplasare, dar au primit patru goluri de la Galatasaray. Ei joaca in stil italian si sunt o echipa unita, dar noi cred ca avem asul in maneca". (uefa.com)

Echipe probabile:

Panathinaikos: Tzorvas, Kant, Biarsmir, Vyntra, Spyropoulos, Katsouranis, Gilberto, Karagkounis, Ninis, Rukavina, Cisse

Dinamo: Dolha, Molinero, Tamas, Goian, Pulhac, Torje, N'Doye, Kone, Ad. Cristea, And. Cristea, Niculae

Clasament Grupa F:

1. Galatasaray 13p (12-3)

2. Panathinaikos 9p (4-4)

3. Dinamo 6p (4-9)

4. Sturm Graz 1p (2-6)

Ultimele rezultate inregistrate de cele doua echipe:

Iraklis Salonic - Panathinaikos 0-1. Marcator: Ninins '74

Dinamo - Vaslui 1-1. Marcatori: N'Doye '58/ Wesley '49