Selectionerul echipei nationale de fotbal Razvan Lucescu are incredere in valoarea jucatorului Stelei, Cristian Tanase. Desi mijlocasul ros-albastru a fost in ultima vreme in atentia tuturor din alte motive decat cele ce tin de evolutia sa ca fotbalist, Lucescu ii da votul sau de incredere.

"Au fost destule critici dure din partea celor care sunt la Steaua. Tanase este tanar si nu am auzit sa mai fi fost implicat in astfel de episoade. Cred ca a fost doar o iesire in decor, iar faptul ca i s-a reprosat asa dur l-a socat si isi va reveni. Sper sa fie prima si ultima oara cand se intampla asa ceva", a declarat Razvan Lucescu potrivit prosport.ro.

"Drumul lui este clar, are valoare si trebuie sa faca performanta, mai ales ca joaca si la un club important din Romania. Imi plac jucatorii responsabili. Daca nu esti asa in afara terenului, nu vei fi nici in joc, oricat de talentat ai fi. Sper sa fie ultima discutie de acest fel despre Tanase", a adaugat selectionerul echipei nationale.

Criticat de oficialii Stelei, Cristi Tanase s-a automotivat si a reusit "sa-si spele pacatele", dupa ce a marcat golul victoriei in ultima etapa a turului Ligii 1, in partida cu International Curtea de Arges, scor 3-2.