Lupta stransa in fruntea clasamentului Ligii 1 inaintea ultimei etape a turului. Patru echipe se afla la egalitate de puncte, fiind urmate de alte doua despartite de cate un punct. Meciul etapei se va da in Stefan cel Mare, unde cainii primesc vizita celor de la Vaslui, dar nici Steaua nu va avea o misiune prea usoara in fata lui Inter: "Cu Steaua o sa joc full-atac, nu o sa tin cont de nimic", a declarat antrenorul Stoica.

Liga 1, etapa a XVII-a

Gloria Bistrita - Rapid, vineri, ora 20:00(Digisport)

Costin Lazar, capitan Rapid: „Suntem motivati sa castigam, trebuie neaparat sa obtinem cele trei puncte. Nu ne e teama de acest meci, pentru ca ne-am pregatit si luam totul in serios. Va fi greu fara domnul Manea pe banca, dar important e ca merge cu noi la Bistrita si ne este alaturi. Speram sa ramana antrenorul nostru si in retur, dar depinde de conducere. Nu stiu daca domnul Copos vinde sau nu, dar speram sa aflam si noi cat mai curand, sa stim cine ramane si cine nu. Nu vorbim in vestiar despre vanzarea clubului, treaba noastra e sa jucam fotbal, restul e treaba conducerii" (site oficial al Rapid)

CFR Cluj - Ceahlaul Piatra Neamt, sambata, ora 18:00(Gsptv)

Andrea Mondorlini, antrenor CFR Cluj: "Ne propunem sa terminam turul pe primul loc, asa ca vom face tot posibilul pentru a invinge Ceahlaul. I-am urmarit pe nemteni in jocul cu Unirea Urziceni si sunt foarte periculosi. Le-au pus mari probleme campionilor si trebuie sa ii tratam cu respect. Vrem sa ne impunem, iar cu un pas gresit al celor de la Timisoara, vom fi lideri la finalul turului".

Steaua - International Curtea de Arges, duminica, ora 16:00 (Gsptv)

Stefan Stoica, antrenor International Curtea de Arges: "Cu Steaua o sa joc full-atac, nu o sa tin cont de nimic. Chiar vorbeam cu baietii si le-am spus ca vreau sa vad cea mai ofensiva echipa, nu au ce sa piarda. Nu ma intereseaza cum, dar vreau sa ne intoarcem cu un punct. Poate sa fie cel mai prost joc din istoria echipei, sa dea Steaua 10 bare, sa joace numai ei, dar sa inscriem noi" (newsin, citat de gsp.)

FC Brasov - FC Timisoara, duminica, ora 18:00(Digisport)

Ioan Ovidiu Sabau, antrenor FC Timisoara: "Un meci greu cu o echipa buna, matura, cu jucatori in mare parte cu experienta internationala, ma refer la cei veniti de la Rapid. Nu trebuie sa ne temem, avem respect pentru adversar, dar mai mult ma intereseaza cum ma prezint eu in teren. Vreau concentrare, jucatorii trebuie sa se debaraseze de gandurile de vacanta. Doresc sa ne intoarcem cu cel putin un egal de la Brasov. Daca nu intelegem importanta meciului atunci am putea sa ne facem de ras. Va conta maniera de arbitraj, dar sper sa fie corect".

Dinamo - FC Vaslui, duminica, ora 20:00(Antena 1)

Cornel Talnar, antrenor Dinamo: "Meciul cu FC Vaslui este unul normal, foarte important in economia campionatului, deoarece o victorie ne-ar aduce la egalitate cu ei. Jucatorii trebuie sa trateze foarte serios partida pentru a ne bucura cu totii la final. Va fi o iarna linistita la Dinamo daca vom castiga, pentru ca suntem in grafic, atat in campionat, cat si in Cupa Romaniei si, in plus, avem si cele mai multe puncte in Liga Europa". (newsin, citat de gsp.ro)

Unirea Urziceni - Poli Iasi, luni, ora 20:30(Gsptv)

Petre Grigoras, antrenor Politehnica Iasi: "Cei de la Unirea au demonstrat si in cupele europene, unde au reusit cel mai bun parcurs al unei echipe romanesti in Liaga Campionilor, ca sunt cu adevarat campioana Romaniei. Au multi jucatori de valoare apropiata, de aceea si-au permis sa joace cu o echipa in campionat si cu alta in cupe. Pentru a-i prinde slabi, cred ca ar trebui sa aiba 15 jucatori suspendati. Pe langa lot, au si un antrenor foarte bun si un conducator foarte bun si un patron cu o atitudine deosebita. Desi sunt mult mai valorosi decat noi, voi incerca sa-i mobilizez pe baieti pentru a compensa prin daruire diferentele care ne separa".