Intr-un interviu acordat blogului de analiza sportiva 3surse.ro, Bogdan Naumovici (23 Communication Ideas) vorbeste despre Unirea Urziceni, echipa nationala, Euro 2008 sau patronii de cluburi: „Imaginea conducatorilor de fotbal din campionatul intern e mai jalnica decat cea a pitipoancelor din tabloide”!

"Asa se fac legendele mereu, la misto. Am pus pariu pe Unirea fara s-o vad jucand. Asa e mereu. De fiecare data cand apare vreun profet d-asta care spune “Astia or sa se faca zdrente”, se intampla invers. Uite cum a fost cu Dinamo la Liberec, nimeni nu le dadea nici o sansa si ai vazut ce-a iesit. Asa se scriu legendele", a declarat Naumovici in interviul acordat lui Adrian Popa.

A.P.: 5-0 de le Serbia?!

B.N.: Nu ma mira, si nici nu ma doare foarte tare. Mi s-a parut mult mai dureros ceea ce s-a intamplat la CE 2008.

A.P.: Ca n-am reusit sa trecem de grupe?

B.N.: Nu, nu asta era miza. Acolo trebuia sa luam 5-0, 5-0, 5-0 la cum am jucat si la ce mentatilitate am avut. Eu zic asta tot timpul, cu Franta n-am avut nici un sut la poarta. Ba!, nici unul! E adevarat ca nici ei n-au avut. Cum sa te astepti sa faci vreo branza cand tu nu-ti propui sa tragi la poarta?! Si marea mea suparare e cu ziaristii, toti s-au mirat de rezultat, niciunul nu l-a criticat pe Piturca. Ce bine c-am luat un punct!

Citeste aici continuarea interviului cu Bogdan Naumovici!