Stuttgart si-a schimbat norocul, odata cu antrenorul. Svabii si-au obtinut biletul printre cele mai bune 16 echipe din Liga Campionilor dupa "sase minute magice" in fata Unirii Urziceni, asa cum titreaza presa germana. "Trei bomboane de ciocolata si un pic de otrava", scrie publicatia Stern.de, laudand victoria cu 3-1 a celor de la VfB Stuttgart.

Badisches Tagblatt: "Datorita a sase minute magice, VfB Stuttgart a luat cu asalt calificarea in optimile Ligii Campionilor. Cu un necontestat 3-1, Svabii castiga impotriva dezamagitoarei Unirea Urziceni".

Stern.de: "Trei bomboane de ciocolata si un pic de otrava"

Hanburger Abendblatt: "Printr-un start fulgerator, cu trei goluri in 11 minute, Stuttgart si-a asigurat victoria in fata romanilor, care au fost in mare parte inofensivi".

Stuttgarter Nachrichten: "Schimbarea de antrenor a avut efect: calificare perfecta in faza eliminatorie a Ligii Campionilor. VfB a aratat in prima repriza cel mai bun joc de multa vreme si a securizat o victorie importanta. 1-0, 2-0, 3-0, iti venea greu sa crezi. Viteza ridicata, daruire, vointa si incredere au aratat svabii. Iar echipa din Urziceni nu a fost pregatita, evident, pentru asa ceva. Incredibil, dar adevarat". (citat de Mediafax)

Stuttgarter Zeitung: "VfB a fost dezlantuita. Bucuria a revenit la Stuttgart, care intra in cele mai bune 16 echipe din Europa. Furtuna s-a starnit inca de la inceput. Trei actiuni ofensive, trei goluri. Oaspetii din Valahia au vrut aparent sa arate de ce au fost pe locul doi, dupa Sevilla, dar victoria nu a fost in pericol". (citat de Mediafax)

Bild: "Incredibil ce vedem, a strigat Beckenbauer la microfonul Sat 1. Trei goluri in 11 minute, nicio echipa nu mai castigase un meci asa de clar in atat de scurt timp, un record al succesorului lui Babbel, mai bine nu se putea! Acum putem merge acasa, a ras Beckenbauer in minutul 11. Jocul era decis. Au mai fost oportunitati pentru o victorie si mai clara". (citat de Mediafax)

ESPN: "Urziceni nu a avut nicio reactie, cu toate ca era condusa cu trei goluri, iar echipa din Bundesliga a detinut controlul jocului. Antonio Semedo a adus o consolare in minutul 46, dar nu a fost mai mult decat atat deoarece Stuttgart si-a castigat pe merit locul in optimi".

Extrafootie.co.uk: "Egalul parea departe, dar Unirea a continuat sa lupte si au fost determinati sa intoarca rezultatul in ciuda faptului ca sansele erau foarte mult impotriva lor".

Diario de Sevilla: "Un inceput vibrant al Svabilor. Stuttgart a iesit, miercuri, dintr-o criza profunda si cu victoria de 3-1 in fata Unirii, s-au calificat cu autoritate in optimile Ligii Campionilor, de pe locul al doilea".