Craiova a pierdut in prelungiri partida cu Steaua, scor 2-1, juvetii fiind la numai un singur punct de o pozitie retrogradabila. La inceputul stagiunii, oltenii sperau intr-o clasare care sa le permita prezenta in cupele europene, dar intre timp obiectivul s-a schimbat radical. "Vom construi echipa pentru sezonul viitor. Il astept pe Victor Piturca", a declarat Adrian Mititelu, patronul Stiintei.

"Steaua a fost norocoasa. Am avut sase ocazii, dintre care trei foarte mari. Ei din doua ocazii au si marcat doua goluri. Jucatorii s-au daruit, au avut o evolutie frumoasa. Vad ca toate echipele sunt norocoase cu noi. Ne-a mers din rau in mai rau. Suntem blestemati, nu stiu ce se intampla", a declarat Mititelu dupa infrangerea cu Steaua.

Omul de afaceri a vorbit si in legatura cu viitorul echipei de pe Ion Oblemenco, Mititelu gasind solutia pentru criza prelungita a oltenilor: Victor Piturca.

"Obiectivul este compromis anul asta. Acum va trebui sa ne gandim doar la viitor. Il astept pe Piturca, ii voi propune un contract pe doi ani si jumatate. O sa construim echipa pentru anul viitor. Sa cunoasca si el echipa, sa iesim din zona asta", a completat Mititelu.

In alta ordine de idei, Stiinta a renuntat la ideea de a evolua la Turnu Severin, craiovenii fiind de parere ca arena Ion Oblemenco este casa Universitatii Craiova.

Click aici pentru rezultate si clasament.