Christian Gross este noul antrenor al echipei VfB Stuttgart, elvetianul fiind adus pentru a salva corabia in deriva a formatiei germane. Markus Babbel, fostul tehnician, a fost demis din cauza parcursului dezastruos din Bundesliga. Stuttgart va intalni pe Unirea Urziceni in data de 9 decembrie, intr-o partida care va stabili echipa calificata in optimile Champions League.

Gross are ca principal obiectiv calificarea in optimile de finala ale Ligi Campionilor, pentru acest lucru fiind necesara o victorie impotriva Urziceniului.

Stuttgart a reusit doar doua victorii in 15 partide disputate in Bundesliga, formatia la care evolueaza si Ciprian Marica aflandu-se pe locul 16 in clasament.

"Ii urez mult noroc noului staff tehnic si sper ca vor reusi sa gaseasca butonul potrivit pentru a da un nou impuls echipei. Eu nu am gasit acel buton", s-a multumit sa precizeze fostul antrenor Markus Babbel.

"Am venit aici pentru a salva ceea ce se mai poate salva. Vreau sa readuc echipa pe calea succesului" - Christian Gross, noul antrenor.

Partida dintre Stuttgart si Urziceni (contand pentru Grupa G), decisiva pentru calificarea in optimile de finala ale Champions League, va avea loc miercuri, de la ora 21.45, in Germania. Campioana Romaniei se califica in cazul unei victorii sau a unui rezultat de egalitate.