Claudio Marchisio a adus victoria lui Juventus cu un gol spectaculos in poarta celor de la Inter, in derby-ul Seriei A, meci incheiat cu 2-1 in favoarea Batranei Doamne. Infrangerea elevilor lui Jose Mourinho le-a dat ocazia adversarilor sa se apropie in clasament. AC Milan a facut un super-meci in fata celor de la Sampdoria, scor 3-0, si e la patru puncte fata de lider.

Melo a deschis scorul in minutul 20 si a parasit terenul in minutul 87, dupa ce a primit al doilea cartonas galben. Nervii lui Jose Mourinho au cedat in minutul 21, tehnicianul portughez fiind trimis in tribune pentru proteste. Inter a egalat in minutul 26, dar Marchisio a stabilit scorul final. Tanarul jucator l-a driblat pe Walter Samuel si a inscris dintr-o pozitie dificila peste portarul Julio Cesar, asigurand victoria Batranei Domane in derby-ul Seriei A, cu 2-1. "Inseamna foarte mult pentru noi sa invingem o echipa ca Inter, care a castigat atatea in ultimii ani", a declarat la finalul partidei tanarul Marchisio.

AC Milan a castigat al cincilea meci consecutiv in Serie A si profita de victoria celor de la Juventus din aceasta etapa pentru a se apropia la patru puncte de liderul Inter.

Rezultate:

AC Milan - Sampdoria 3-0. Marcatori: Borriello '2, Seedorf '21, Pato '23

Juventus Torino - Inter Milano 2-1. Marcatori: Melo '20, Marchisio '58/ Eto'o '26

Clasament:

1. Inter 35p

2. Milan 31p

3. Juventus 30p

Celelalte partide ale etapei a 15-a:

Palermo - Cagliari

Napoli - Bari

Siena - Catania

Livorno - Chievo

Fiorentina - Atalanta

Bologna - Udinese

Genoa - Parma

Roma - Lazio