Real Madrid a castigat partida cu Almeria din cea de-a 13-a etapa a primei ligi spaniole, scor 4-2, dupa ce s-a vazut condusa de adversari cu 2-1 in minutul 62. Cristiano Ronaldo a revenit dupa doua luni pe Bernabeu si a fost "omul meciului": pasa de gol, penalty ratat, gol, si eliminare pe finalul partidei. Barcelona a castigat in fata celor de la Deportivo si a adunat 36 de puncte in Primera Division, la o distanta de cinci puncte fata de Real, dar avand un meci in plus.

Jucatorii Realului au ratat mult in debutul partidei, fiind incurcati si de portarul Almeriei, Diego Alves, care a avut o serie de interventii foarte bune. Golul madrilenilor a venit in minutul 31, dupa o lovitura de la colt. Sergio Ramos a trimis cu capul in poarta oaspetilor si Real a intrat la pauza cu un avantaj de un gol. Almeria a inceput motivata partea a doua a meciului si a preluat conducerea in doar patru minute, prin golurile lui Soriano si Uche. Higuain a restabilit egalitatea, iar dupa zece minute Ronaldo a ratat un penalty. Portarul Alves a respins in fata, iar Benzema s-a plasat bine si a inscris. Cristiano Ronaldo a inchis tabela in minutul 84, iar modul in care a sarbatorit golul avea sa-l coste mai tarziu. Portughezul a primit galben pentru ca si-a scos tricoul, iar un fault spre finalul partidei i-a mai adus galacticului un cartonas galben si implicit eliminarea.

Barcelona a castigat in fata celor de la Deportivo, prin dubla Balonului de Aur Lionel Messi si un gol in ultimele minute al lui Ibrahimivic.

Primera Division, etapa a 13-a, sambata:

Sevilla - Valladolid 1-1. Marcatori: Fabiano (penalty) '45/ Manucho '33

Xerez - Atletico Madrid 0-2. Marcatori: Forlan '29, Aguero '66

Real Madrid - Almeria 4-2. Marcatori: Ramos '31, Higuain '72, Benzema '82, Cristiano Ronaldo '84/ Soriano '58, Uche '62

Deportivo La Coruna - Barcelona 1-3. Marcatori: Adrian Lopez '39/ Messi '27, '80, Ibrahimovic '88

Clasament:

1. Barcelona 36p

2. Real Madrid 31p

3. Sevilla 27p

4. Valencia 25p

5. Deportivo 25p