Surpriza placuta pe care a oferit-o Cenusareasa Unirea Urziceni in Liga Campionilor i-a facut pe cei de la uefa.com sa declare formatia antrenata de Dan Petrescu echipa saptamanii. Ialomitenii au castigat cu 1-0 meciul cu Sevilla si si-au pastrat vii sansele de a se califica in optimile celei mai importante competitii inter-cluburi.

"Soarta a intervenit dramatic in favoarea lor cand Ivica Dragutinovic a trimis cu capul in propria poarta centrarea lui Pablo Brandan, dar FC Unirea Urziceni a muncit din greu pentru acest noroc", se arata pe site-ul oficial al forului european.

George Galamaz a discutat, joi, cu utilizatorii site-ului uefa.com, dezvaluind cum ii motiveaza Dan Petrescu pentru fiecare meci: "Indiferent de adversar, el incearca sa ne explice ca nu jucam doar pentru noi, ci si pentru Romania si familiile noastre".

Printre alegerile saptamanii ale Uefa.com s-a numarat si Jermain Defoe, fotbalist care a inscris de cinci ori in poarta celor de la Wigan, in incredibila victorie a celor de la Tottenham cu 9-1.