Presedintele FC Timisoara, Marian Iancu s-a aratat nemultumit de faptul ca CCA a schimbat arbitrii partidelor dintre Timisoara-Gaz Metan si CFR-Craiova. Initial, Istvan Kovacs a fost desemnat pentru a conduce meciul bantenilor, iar Hategan pe cel al clujenilor, dar decizia finala a fost sa se inverseze arbitrii de centru de la cele doua partide.

Comunicatul FC Timisoara:

"Observ o maniera cel putin ciudata, daca nu chiar incorecta in relatia profesionala dintre Comisia Centrala a Arbitrilor si FC Timisoara. Nu exista etapa sa nu fim atinsi in orgoliul si deminitatea noastra. Suntem obligati sa protestam si ma refer la acest schimb ciudat al arbitrilor delegati la partidele din etapa a 15-a a Ligii I, Gaz Metan Medias-FC Timisoara, respectiv CFR Cluj-Universitatea Craiova.

Daca exista arbitri buni si arbitri-rebuturi, atunci nu inseamna ca exista meciuri mai importante si meciuri mai putin importante. Meciuri care conteaza in economia campionatului si meciuri-scoala... Nu permit nimanui sa ne trateze ca pe o echipa de mana a doua. Problema publica pe care o ridic este de ce Istvan Kovacs n-a fost bun la Cluj si este bun la Medias. Cineva trebuie sa dea raspuns la aceasta intrebare! O sa ni se spuna ca raspunsul ni-l va da Istvan Kovacs in teren. Ce nu poate sa rezolve el este atitudinea jignitoare a celor care fac delegarile cand este vorba de echipa noastra.

Cu mentiunea ca astept un raspuns public din partea celor care conduc CCA cu privire la motivele pentru care am fost catalogati ca „second-hand”, ii rog, desi as putea sa-i somez, sa-si schimbe perceptia fata de imaginea si interesele fotbalului banatean.

Marian Iancu, presedintele Consiliului de Administratie al FC Timisoara