Jucatorii Gabriel Tamas si Ousmane N'Doye au primit fiecare cate o amenda de 5.000 de dolari din partea clubului Dinamo, dupa ce cei doi au petrecut in noapte de marti spre miercuri pana la ora 2:30.

Comunicatul clubului Dinamo:

"Gabriel Tamas si Ousmane N’Doye au fost sanctionati conform Regulamentului de Ordine Interioara (ROI) dupa ultima escapada nocturna, incheiata in noaptea de marti spre miercuri, la ora 2.30.

Cei doi jucatori au incalcat articolele "Absente nejustificate de la domiciliu la ora stabilita, ora 23.00" si au adus prejudicii imaginii clubului, fiind amendati cu suma de 5.000 USD.

FC Dinamo Bucuresti face precizarea ca jucatorul Cosmin Moti nu a participat alaturi de cei doi la evenimentul din noaptea de marti spre miercuri, fiind chemat/solicitat de colegii sai, in jurul orei 2.15, pentru a-i ajuta sa paraseasca incinta locatiei in care se aflau.

Abaterile repetate din ultimul timp ale celor doi jucatori reprezinta incalcari grave ale conduitei unui sportiv profesionist aflat sub contract cu clubul nostru.

Din cauza acestor abateri repetate, FC Dinamo Bucuresti va analiza, la urmatoarea sedinta a Consiliului de Administratie, inclusiv punerea celor doi jucatori pe lista de transferuri".

"E rusinos, au patat imaginea clubului. Toti din conducere au purtat discutii cu jucatorii, le-am atras atentia mereu ca trebuie sa fie mai precauti cu viata lor. Sunt bulversat si eu, nu vreau nici sa-i acopar, dar nici sa-i acuz foarte rau. Totusi, la cati bani castiga, locul din clasament este rusinos. Trebuie ca pe acest final de tur sa nu mai piarda, pentru ca nu cred ca vor sa faca sarbatorile cu buzunarele goale", a declarat actionarul "cainilor", Vasile Turcu.