Victorie trista pentru Liverpool marti seara in Liga Campionilor. A castigat, dar a fost eliminata din cursa pentru calificarea in optimi deoarece Fiorentina a invins pe Lyon. Capitanul Steven Gerrard e dezamagit ca nu va putea sa joace in faza superioara a Ligii Campionilor, dar vrea sa obtina o singura consolare inainte de a parasi competitia: o victorie in fata italienilor de la Fiorentina.

"E dezamagitor ca soarta noastra a depins de un alt meci. Am jucat fantastic impotriva celor de la Debrecen si am meritat cele trei puncte, asa ca e regretabil ca nu vom merge in optimile Ligii Campionilor. In aceasta competitie primesti ceea ce meriti si ultimele doua goluri pe care le-am primit de la Lyon au fost cruciale. Dar acum nu mai e nimic de facut. A devenit deja istorie si noi trebuie sa mergem mai departe. Singura consolare a noastra va fi o victorie in ultimul meci din grupa", a declarat Gerrard.

"Din pacate premiul cel mare s-a dus. Cand incepi un nou sezon vrei sa ramai in Liga Campionilor cat mai mult posibil, deci faptul ca va trebui sa evoluam in Europa League e dezamagitor. Dar trebuie sa acceptam situatia, sa mergem mai departe si sa incercam sa castigam trofeul Europa League", a adaugat capitanul celor de la Liverpool.

Liverpool intalneste pe teren propriu, in ultimul meci al grupei (9 decembrie), pe Fiorentina.