Unirea Urziceni intalneste marti seara, pe stadionul "Steaua", una dintre cele mai dificile echipe din Europa - FC Sevilla, locul 3 in Primera, domina clar grupa Unirii si vine la Bucuresti pentru a-si asigura calificarea de pe prima pozitie.

Ialomitenii ocupa al doilea loc pe care vor sa il protejeze cu orice pret. "Este cel mai important meci dupa 1989", spune MM Stoica, managerul Unirii, referindu-se la sansa Urziceniului de a se califica in primavara Champions League.

Unirea Urziceni constituie una dintre surprizele placute ale competiei: cotati initial fara sanse, ialomitenii au obtinut 5 puncte, printre care o victorie magistrala pe terenul lui Rangers (4-1).

Referindu-se la pozitia Unirii, antrenorul ibericilor Manolo Jimenez a facut o declaratie sugestiva: "Unirea era o necunoscuta doar pentru neprofesionisti, nu si pentru noi. Nu ma mira ca au ajuns aici. Sunt bine organizati, iar antrenorul lor este unul de talie mondiala. Dan Petrescu a fost un jucator fabulos si a devenit un antrenor foarte, foarte bun!"

Sevilla a mai venit la Bucuresti in ultimii ani, castigand de doua ori contra Stelei (ambele partide s-au jucat in 2007: in februarie, in Cupa UEFA, apoi in toamna, in Liga Campionilor).

Clasament grupa G

1. Sevilla 10p (10-3)

2. Urziceni 5p (6-5)

3. Stuttgart 3p (4-6)

4. Rangers 2p (4-10)

Program

Marti, 24 noiembrie:

Urziceni - Sevilla

Rangers - Stuttgart

Miercuri, 9 decembrie, ultima etapa:

Stuttgart - Urziceni

Sevilla - Rangers