Prezenta echipei spaniole FC Sevilla in optimile de finala ale Ligii Campionilor este sigura, dar acest lucru nu este de ajuns pentru echipa antrenata de Manolo Jimenez. Presedintele formatiei Sevilla ii "avertizeaza" pe cei de la Unirea Urziceni ca nu vor veni relaxati pentru partida din Ghencea deoarece vor sa-si asigure calificarea de pe prima pozitie.

Desi optimile Ligii Campionilor nu mai sunt o enigma pentru Sevilla, spaniolii nu au de gand sa se lase pe o ureche in partida cu Urziceni, de marti seara. Vor sa iasa din Grupa G ca lider si pentru acest lucru vor fi la turatie maxima in fata "Lupilor din Baragan".

"Nu vom fi relaxati pentru ca jucam la un nivel inalt in toate competitiile si trebuie sa mentinem presiunea caracteristica echipelor mari deoarece inca nu suntem calificati in optimi de pe prima pozitie. Trebuie sa castigam in Romania, nu exista alta alternativa. Daca nu, vom intra in optimi cu stangul", a declarat presedintele Sevillei, Jose Maria Del Nido, citat de publicatia spaniola As.

Cu doua meciuri ramase de disputat in Grupa G a Ligii Campionilor, FC Sevilla ocupa prima pozitie, cu 10 puncte, fiind urmata de Urziceni (5p), Stuttgart (3p) si Rangers (2p).

Unirea Urziceni intalneste marti, de la ora 21:45 (in direct pe TVR1 si in format LiveText pe HotNews.ro) formatia spaniola FC Sevilla. In tur, spaniolii s-au impus cu 2-0 in fata elevilor lui Dan Petrescu.