Meciul Barcelonei din etapa a 11-a din Primera Division nu a adus doar pierderea primei pozitii in clasament, ci si o veste cum nu se poate mai proasta: Lionel Messi s-a accidentat si pierde duelul cu Inter din Liga Campionilor, fiind incert si pentru "El Clasico".

Lionel Messi a parasit terenul de joc in minutul 75, in partida de sambata cu Athletic (1-1), dupa ce s-a accidentat la piciorul stang. Argentinianul va fi supus, duminica, unor investigatii pentru a i se pune un diagnostic final, medicii urmand a stabili daca Messi a suferit o intindere sau o ruptura de muschi.

Accidentarea lui Messi vine intr-un moment foarte important pentru Barcelona. Marti, catalanii infrunta pe Inter in Liga Campionilor, o partida vitala pentru soarta extraterestrilor in grupa. Dar Guardiola nu-i va putea alinia in fata italienilor nici pe Ibrahimovic (accidentat), Eric Abidal, Yaya Toure (au contractat virusul gripei noi) si Rafael Rodriguez (suspect de gripa porcina).

"Sunt sigur ca Leo se simte trist din aceasta cauza, deoarece nimanui nu-i place sa fie accidentat. Dar ce putem sa facem? Nu putem sa ne oprim si sa asteptam pana se face el bine. Suporterii vor trebui sa realizeze ca vom juca doar cu jucatorii pe care ii avem disponibili", a declarat antrenorul Guardiola, potrivit site-ului oficial al echipei catalane.