Dinamo Zagreb si-a primit punctele inapoi, dupa ce Comisia de Apel a UEFA a hotarat ca pedeapsa primita de formatia croata, ca urmare a incidentelor provocate de fanii echipei la meciul cu FC Timisoara de pe Dan Paltinisanu din 1 octombrie, a fost prea dura. Astfel, dupa aceasta decizie, Dinamo Zagreb urca pe locul al treilea in Grupa A din Europa League, iar FC Timisoara coboara din nou pe ultima pozitie, cu 2 puncte acumulate.

Dinamo Zagreb a facut recurs la decizia Comisiei de Disciplina a UEFA din 30 octombrie, in urma careia croatii au fost depunctati cu 3 puncte si au primit interdictia de a avea suporteri in tribune in urmatoarele doua meciuri de pe teren propriu din Europa League (cu Ajax Amsterdam si FC Timisoara). Croatii au calificat aceasta decizie ca fiind prea dura, sustinand aceasta idee prin faptul ca suporterii llor fac deplasarile pentru meciurile din Europa League pe cont propriu. Comisia de Disciplina a adus, insa, argumente pentru sustinerea pedepsei date initial.

La rejudecarea cazului, croatii riscau chiar si o eliminare din cupele europene, dar Comisia de Apel a UEFA a hotarat ca Dinamo Zagreb sa isi primeasca cele trei puncte inapoi, dar sa fie amendata cu 75.000 de euro, pastrand interdictia in ceea ce priveste suspendarea terenului. In cazul in care suporterii lui Dinamo Zagreb vor provoca din nou incidente in urmatorii trei ani, echipa croata va fi exclusa din competitiile europene. Aceasta nu ar fi prima data cand croatii sunt exclusi din Europa, Dinamo Zagreb primind o interdictie in sezonul '94/'95 din cauza incidentelor provocate de fani la un meci cu Auxerre.