CFR Cluj, castigatoarea ultimelor doua editii din Cupa Romaniei, s-a calificat in semifinale, dupa ce a invins Universitatea Craiova cu 1-0, chiar pe terenul acesteia. Meciul a fost influentat de maniera confuza de arbitraj a lui Alexandru Tudor: nu a validat Craiovei un gol valabil (la 0-0), a validat in schimb pe cel al ardelenilor (ofsaid), apoi l-a eliminat pe Traore de la CFR, decizie excesiva...

Cu om in plus, Craiova nu a izbutit sa marcheze, prestatia ofensiva a oltenilor fiind copia fidela a vedetei locale Florin Costea: neinspirat, Costea a ratat egalarea in finalul primei parti, cand a luftat la o minge simpla, la 8 metri de poarta ardelenilor.

"CFR Cluj este o echipa hidoasa, este un fel de Victoria Bucuresti. Astazi a fost o executie in direct. Mi s-a spus de dimineata ca tusierii sunt ai Clujului si nu am crezut..." - Adrian Mititelu, patron Craiova.

"Nu poate fi comentat ce spune Mititelu. Astazi am castigat pe teren, nu e vorba de nicio viciere de rezultat. Stiu ca nu suntem foarte iubiti, dar ce sa facem daca astazi noi am dat gol si Craiova nu?" - Iuliu Muresan, presedinte CFR Cluj.