Dupa ce FC Brasov a obtinut marti biletele pentru semifinale, astazi este randul altor patru echipe sa lupte pentru calificare, FC Vaslui - Inter Curtea de Arges si U Craiova - CFR Cluj fiind disputele zilei in Cupa Romaniei.

18:15/ FC Vaslui - Inter Curtea de Arges (sport.ro direct)

FC Vaslui isi doreste cu orice pret participarea intr-o cupa europeana in sezonul viitor, iar castigarea Cupei i-ar indeplini lui Adrian Porumboiu visul european. Gazdele sunt marile favorite ale unei disputei cu Inter Curtea de Arges, dar Cupa Romaniei a oferit mereu surprize mari. Argesenii sunt o echipa demna de luat in seama, mai ales ca in turul anterior au eliminat Rapidul.

"Trebuie sa tratam meciul cu maxima seriozitate, nu ma intereseaza ce anunta adversarii, ca vor trimite pe teren mai multe rezerve. Vreau un succes in 90 de minute, prelungirile ne-ar obosi suplimentar intr-o perioada in care programul e foarte dificil" - Marius Lacatus, antrenor Vaslui.

20:15/ Universitatea Craiova – CFR Cluj (protv direct)

Derbiul zilei din Cupa Romaniei se disputa in Oltenia, acolo unde Stiinta va infrunta pe CFR Cluj. Ambele echipe au anuntat ca au ca obiectiv castigarea trofeului, iar disputa de pe Ion Oblemenco se anunta a fi una in care vor iesi scantei.

Cu antrenor nou pe banca (in persoana lui Mandorlini), fosta campioana a Romaniei vrea cu orice pret victoria pentru a-l multumi pe Arpad Paszkany, finantatorul echipei.

"M-am bucurat sa vad disponibilitatea la efort a echipei, faptul ca fiecare a avut dorinta de-a se implica la antrenamente. Daca am emotii cu Craiova? Deloc! Am deja experienta jocurilor din Italia, deci nu ma poate speria un astfel de meci. Sper sa facem un joc bun impotriva Craiovei" - Andrea Mandorlini, tehnician CFR Cluj.