Real Madrid si Barcelona se lupta chiar si atunci cand nu se intalnesc pe teren, cele doua mari cluburi ale Spaniei duelandu-se in aceste momente pentru a-i obtine semnatura internationalului iberic Cesc Fabregas, in prezent la Arsenal, informeaza AS. Vazut ca unul dintre cei mai buni mijlocasi din lume, tunarul este tot mai aproape de a parasi echipa antrenata de Arsene Wenger.

"Fabregas a devenit unul dintre principalele obiective ale cluburilor Real Madrid si FC Barcelona pentru a-si intari echipele in sezonul viitor", au declarat jurnalistii spanioli de la AS.

Daca galacticii si-l doresc din vara lui 2010, Barcelona este si mai grabita, catalanii propunandu-le celor de la Arsenal o oferta prin care sa-l achizitioneze pe mijlocas inca din aceasta iarna, atunci cand va fi o perioada dedicata transferurilor.

Demn de mentionat este faptul ca Fabregas a facut pasul catre fotbalul mare tocmai de la Barcelona, acolo de unde a fost cumparat de Arsenal. Usor dezamagit dupa ce nu a primit prea multe sanse pe Nou Camp (a fost transferat pe cand avea 16 ani), Cesc a declarat in mai multe randuri ca si-ar dori sa se intoarca la formatia blau-grana.

Barcelona este hotarata sa-l aduca pe Fabregas, iar oferta campioanei Spaniei este una fabuloasa: 50 de milioane de euro, la care se adauga Yaya Toure si Bojan Krkici.

Ramane de vazut ce va oferi Realul in schimbul jucatorului catre Arsenal, pentru ca Fabregas sa ajunga pe Santiago Bernabeu, si nu in curtea marii rivale.