Samuel Eto'o a daruit fiecarui membru al nationalei Camerunului un ceas in valoare de aproximativ 35.000 de euro ca semn de recunostinta pentru calificarea echipei la Cupa Mondiala 2010 din Africa de Sud. Acesta nu este primul cadou al atacantului de la Inter pentru coechipierii sai, fotbalistii camerunezi fiind rasplatiti de Eto' si dupa ce au invins, in 2005, Coasta de Fildes.

Camerun s-a impus cu 2-0 in fata selectionatei Marocului si a obtinut calificarea la CM 2010, dupa o campanie in care Eto'o a inscris de noua ori pentru echipa sa. Atacantul Interului i-a rasplatit pe fiecare dintre colegii sai de la nationala cu un ceas in valoare de aproape 35.000 de euro, informeaza Football Italia. In precedenta campanie de calificari pentru CM, Eto'o a scos din buzunar 60.000 de dolari, dupa ce nationala sa a invins pe final de meci echipa lui Drogba, Coasta de Fildes.

Calificarea pentru CM 2010 a stabilit un nou record al nationalei Camerunului, echipa antrenata acum de Paul Le Guen aflandu-se la a sasea prezenta la turneul final.