Dumitru Dragomir a fost reales in functia de presedinte al LPF la Adunarea Generala care a avut loc in cursul zilei de luni. Cu 16 voturi pentru, o abtinere si o absenta (Pandurii Targu Jiu), cel supranumit Corleone si-a ajudecat un nou mandat (cel de-al patrulea) in fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal. Demn de mentionat este faptul ca Dragomir nu a avut contracandidat.

Faptul ca Dragomir a fost reales in functia LPF nu surpinde pe nimeni, mai ales ca boss-ul de la Liga nu a avut contracanditat. In plus, cei mai importanti patroni si presedinti de fotbal din Liga 1 au anuntat din timp ca-l sustin pe Dumitru Dragomir pentru inca un mandat.

Ce spun oamenii de fotbal despre aceasta alegere:

"Noi, Steaua, il sustinem pe Dragomir" - Valeriu Argaseala.

"Ca sa poti vota contra, trebuie sa existe un al doilea candidat. Vom vota pro Mitica Dragomir" - Marius Stan, presedinte Otelul.

"Avem alta alternativa? Nu. Daca este singura varianta, inseamna ca este cel mai bun pentru acest post" - George Copos, patron Rapid.

"Votul este clar pro Dragomir. Ar fi fost o problema daca nu ar fi candidat nimeni" - Nicolae Badea, Dinamo.

Dragomir a avut 16 voturi pro, o abtinere (Unirea Urziceni) si o absenta (clubul Pandurii a refuzat sa participe la sedinta, formatia gorjeana fiind impotriva actualului sef de la LFP).

Noua organigrama a LFP este de fapt vechea organigrama, Dumitru Dragomir - presedinte, Alexandru Boc si Robi Urs - vicepresedinti, Valentin Alexandru - secretar general, Alexandru Popescu - director economic.

"Am pastrat aceeasi organigrama pentru ca, la vremuri noi, tot noi. Vicepresedintii, secretarul general si directorul economic sunt oameni de valoare. Lucram tot timpul impreuna si facem o treaba buna. Cred ca azi a fost votat omul Dumitru Dragomir pentru ca omul sfinteste locul. Voi continua sa fiu prieten cu toata lumea si sa fiu echidistant. Am un program de care incerc sa ma tin, ii voi mai supara pe unii, dar asta e felul meu" - Dumitru Dragomir.