Fanii madrileni au cerut demisia antrenorului Manuel Pellegrini dupa ce Real a fost eliminata din Cupa Regelui de echipa de divizia a treia Alcorcon, cu scorul general de 4-1. Kaka, unul dintre supertransferurile galacticilor din aceasta vara sare in apararea lui Pellegrini si declara ca inlaturarea sa in acest moment e ridicola.

"Media si publicul au creat acest ideal, ca trebuie sa culegi imediat roadele noilor achizitii, inclusiv a mea si a lui Cristiano, in timp ce oamenii din fotbal stiu ca e nevoie de timp pentru a face lucrurile sa mearga bine. Asteptarile vor fi intotdeauna mari si evident ca nu e normal ca Real sa fie invinsa de o echipa dintr-o liga inferioara", a declarat Kaka, potrivit The Guardian.

"E ridicol ca ceilalti sa se astepte sa castigam toate meciurile cu 4-0 sau sa vorbim despre o criza si sa il dam afara pe antrenor in conditiile in care suntem la doar un punct in spatele Barcelonei in Primera Division si pe primul loc alaturi de Milan in Liga Campionilor. Suntem un grup de baieti talentati si stim cum functioneaza fotbalul. Stim ca unitatea grupului va face lucrurile mai usoare pentru noi. Evident, daca vom incheia anul fara niciun trofeu oamenii vor avea tot dreptul de a vorbi despre esec si un an prost, dar am sentimentul ca vor vorbi altfel despre noi in curand", a adaugat brazilianul.