"AC Milan are cu aproximativ 16.000 de suporteri platitori mai putin decat in stagiunea trecuta, vrem sa jucam cu tribunele pline", a precizat Adriano Galliani, administratorul delegat al Milanului, in legatura cu numarul de spectatori de pe San Siro. In antiteza, Steaua actioneaza impotriva suporterilor si cand sunt 2.000 de oameni pe arena, precum in meciul cu Alba Iulia.

"Nu imi convine deloc ca am pierdut 16.000 de spectatori platitori fata de sezonul trecut, noi vrem sa jucam cu tribunele pline. Vreau sa le scriu celor care nu au mai venit la arena ca vom organiza promotii speciale cu ocazia sarbatorilor de iarna pentru aceia care vor deveni abonati. Nu suntem in goana dupa bani, insa este inacceptabil sa avem doar 40.000 de suporteri la un derbi cum a fost cel cu AS Roma", a declarat Adriano Galliani, citat de Gazzetta dello Sport.

Cu toate acestea, Milanul a beneficiat de un stadion arhiplin cu Real Madrid in Champions League (1-1). In antiteza cu situatia de la fosta campiona a Europei, Steaua isi da afara din tribune si putinii suporteri care mai pun piciorul pe arena din Bulevardul Ghencea.

Trist pentru una dintre cele mai iubite echipe din Romania este faptul ca stadionul a aratat dezolant la partida cu Alba Iulia, tribunele fiind goale ca in situatiile in care Steaua avea terenul suspendat.