Inca nerefacut dupa o accidentare la glezna, Cristiano Ronaldo a fost convocat de Carlos Queiroz la echipa nationala a Portugaliei, lucru care i-a enervat la culme pe oficialii lui Real Madrid. Conducerea galacticilor vrea sa ceara daune financiare portughezilor pentru accidentarea atacantului si ia in considerare varianta de a-i interzice fotbalistului sa paraseasca Madridul, informeaza AS.

Ronaldo s-a lovit la glezna in timpul partidei cu Marseille din Champions League (30 septembrie), dar a fost nevoit sa ia inca o pauza indelungata dupa ce a fost fortat la echipa nationala a Portugaliei.

In aceasta saptamana, lusitanii joaca impotriva Bosniei in cadrul barajului pentru Cupa Mondiala de fotbal, iar Ronaldo a fost convocat, spre nemultumirea madrilenilor.

Realul ia in considerare varianta de a nu-l lasa pe Cristiano sa mearga in Portugalia, fotbalistul riscand o recidiva a accidentarii sale. De asemenea, formatia de pe Santiago Bernabeu se gandeste sa ceara compensatii financiare din partea forului fotbalistic de la Lisabona pentru nefolosirea jucatorului de mai multe saptamani.

"Medicii si bunul simt ii interzic lui Cristiano sa calatoreasca in Portugalia" - Jorge Valdano, directorul general al madrilenilor.

Portugalia va intalni Bosnia pe 14 si 18 noiembrie in cadrul barajului pentru Cupa Mondiala de Fotbal din Africa de Sud.