Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir a confirmat intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei faptul ca Mircea Sandu este bolnav de cancer, face chimioterapie, dar in ciuda bolii sale, seful FRF nu va renunta la candidatura unui nou mandat: "Sandu trebuie sa candideze la federatie, va castiga. E bine pentru sanatatea lui".

"Nasul e cel mai mare conducator din istoria Federatiei Romane de Fotbal. E bolnav saracu', face chimioterapie. A fumat de a rupt pamantul cate doua pachete pe zi, a tras si sprituri. I-a rezistat organismul foarte bine. I-am zis sa fie tare, orice se intampla. Au murit marii tari ai Rusiei sau Ginghis Han, Napoleon, Bismark, nu noi sa murim!", a declarat seful LPF pentru evz.ro.

"Are cancer si el recunoaste asta! Nu se ascunde. Nu e cancer la colon, e vorba despre altceva. Sandu trebuie sa candideze la federatie, va castiga. E bine pentru sanatatea lui. Daca n-ar concura, ar fi deranj, pentru ca insatisfactia omoara organismul. Gica Popescu nu-l poate bate nici acum. N-are experienta. Ii trebuie doi-trei ani ca sa invete, asa cum a facut Lupescu. Peste patru ani, Lupescu va fi seful FRF", a adaugat Dumitru Dragomir.