Neputinta din teren s-a transformat in violenta fizica la adresa unui suporter pentru jucatorul CFR-ului, Emanuel Culio. Argentinianul a intrat intr-un conflict cu fanii clujeni inca de la iesirea de pe teren din meciul cu Sparta Praga din Europa League, atunci cand le-a aratat degetul mijlociu celor aflati la tribuna a doua. Dupa doar o ora Culio a fost din nou in centrul atentiei, cand a lovit un suporter in parcarea stadionului.

"La o ora dupa meci am vrut sa dam ochii cu jucatorii la iesirea din stadion, cand a aparut Culio intr-o masina, la volanul careia era Cabrera. A oprit, i-am aratat obrazul, iar el imediat m-a lovit cu portiera. Apoi, a iesit din masina si a inceput sa ma imbranceasca", a marturist suporterul agresat, potrivit prosport.ro.

"Este inadmisibil ce a facut Culio. E un jucator talentat, dar se pare ca nu se stie controla. Culio sa nu uite ca fanii au platit bilet si au venit sa sustina echipa la meci. A calcat pe bec de data aceasta si va trebui sa raspunda!", a declarat Mihai Domsa, unul din reprezentantii suporterilor, citat de cfrmania.ro. "Am fost martor la incidentul de dupa meci. Pur si simplu nu mi-a venit sa cred cind l-am vazut ca s-a napustit asupra unui suporter care i-a aratat obrazul. Mi-e jena ca CFR are astfel de jucatori", a adaugat un martor al incidentului.

Fanul agresat a depus plangere la politie si e dispus sa renunte la proces daca jucatorul argentinian isi va cere scuze public. "Am depus plangere pentru ce mi-a facut joi seara, dupa meci. Am martori, dar, din ce am discutat cu politistii, nu o sa i se intample mare lucru lui Culio, pentru ca eu nu am certificat medico-legal care sa dovedeasca ca am fost lovit".

Tudor Pop, ofiterul de presa al echipei clujene a declarat ca se vor lua masuri impotriva jucatorului daca este nevoie, dupa ce se va analiza cazul.