Vanzarea clubului Rapid a ajuns in ultima faza si deocamdata s-a oprit. Omul de afaceri Lutz Stache a stabilit toate detaliile cu George Copos, dar inaintea ultimului pas al tranzactiei germanul a anuntat ca in acest moment clubul giulestean nu poate fi cumparat sau vandut, din cauza intrarii in insolventa. Copos neaga aceste lucruri si declara ca Rapidul va fi vandut pana la sfarsitul lunii noiembrie.

"Suntem inaintea ultimei etape de a semna, dar momentan Rapid nu poate fi cumparata, nu poate fi vanduta. Suma de vanzare a ramas aceeasi, discutata initial cu domnul Copos, adica aproximativ 10 milioane de euro, bani ce reprezinta datorii, dar si credite ale domnului Copos. Sper sa se rezolve tot pana la finalul turului", a declarat Lutz Stache potrivit prosport.ro.

De cealalta parte, insa, optimismul domina: "Eu va spun ca la sfirsitul lui noiembrie totul va fi pus la punct. Si actele, si marirea capitalului social, care trebuie facuta inainte de incheierea afacerii", a spus George Copos pentru gsp.ro.