Chiar si atunci cand este accidentat, Cristiano Ronaldo tine prim-planul lumii fotbalistice, atacantul fiind motiv de scandal intre Real Madrid si Federatia Portugheza de Fotbal. Astfel, lusitanii vor sa il foloseasca pe fotbalist in barajul pentru Cupa Mondiala cu Bosnia, iar galacticii se opun.

Pentru a ajunge la Cupa Mondiala de Fotbal, Portugalia trebuie sa treaca de bosniaci intr-o dubla mansa care va avea loc pe 14 noiembrie (turul, la Lisabona) si 18 noiembrie (returul, la Zenica).

Momentan, Ronaldo este accidentat, iar clubul din capitala Spaniei a anuntat ca fotbalistul mai are nevoie de cateva saptamani de pauza pentru a putea fi vindecat 100%.

Jucatorul vrea sa evolueze pentru nationala, dar Realul se teme de o recidiva a accidentarii fotbalistului pentru care a platit 94 de milioane de euro, suma record in istoria sportului rege.

"Medicii si bunul simt il vor impiedica pe Ronaldo sa se duca la nationala", au declarat oficialii galacticilor.

Portughezul s-a accidentat pe 30 septembrie, in timpul partidei dintre Real si Marseille, iar problemele atacantului s-au agravat dupa disputa dintre Portugalia si Ungaria (scor 3-0).

Initial, medicii madrilenilor au precizat ca starul de pe Santiago Bernabeu va lipsi patru saptamani.