Oficialii clubului Glasgow Rangers acuza proasta organizare de la partida cu Unirea Urziceni din Champions League, britanicii fiind de parere ca fortele de ordine au fost depasite de evenimente. "E inacceptabil ca s-a folosit gaz asupra suporterilor nostri", a precizat Martin Bain, presedintele scotienilor. In contradictie, UEFA a anuntat ca a pus sub acuzare clubul scotian din cauza violentelor provocate de fani.

"Nimanui nu-i place sa asiste la astfel de manifestari. Oricum, e inacceptabil faptul ca atunci cand reprezentantii nostri au venit la stadion cu oficiali ai UEFA si de la Unirea acum cateva saptamani s-a stabilit sa fie deschisi patru turnicheti pentru accesul suporterilor, iar acum doar doi au fost deschisi, ingreunand accesul. E inacceptabil ca apoi s-a folosit gaz asupra fanilor nostri. Voi anunta UEFA despre comportamentul lor" - Martin Bain, presedinte Glasgow.

"Inainte de meci s-au folosit sprayuri, n-am mai intalnit asa ceva de la Artmedia Bratislava. Intotdeauna fortele de ordine par surprinse de ce se intampla. Asta e Liga Campionilor, ar trebui să fie cele mai bune echipe din lume" - Andy Kerr, presedintele suporterilor echipei Glasgow Rangers.

Cu toate ca au comentat la adresa organizarii din partida de pe Stadionul Steaua, Kerr a precizat ca incidentele nu pot fi incadrate la categoria majore. Scaunele rupte in sectorul unde au stat suporterii oaspetilor stau marturie ca sustinatorii britanici nu au fost tocmai cuminti pe Ghencea.

Pozitia UEFA a fost una prompta, oficialii forului european precizand ca formatia Glasgow Rangers a fost pusa sub acuzare din cauza comportamentului violent al fanilor. Comisia Disciplinara si de Control a UEFA va judeca acest caz pe 12 noiembrie.

Vezi aici momentul incriminat de scotieni (preluare ziua.net):