Steaua este criticata de jurnalistii turci dupa partida cu Fenerbahce (pierduta cu 3-1), formatia bucuresteana fiind "o copie proasta a ceea ce era odata". Mai bine nu stau nici rivalii de la Dinamo, cainii aratand impotriva lui Galatasaray "precum o echipa venita la picnic".

"Se poate considera ca Fenerbahce a trecut de faza grupelor. Doar matematica sta in calea calificarii. Trebuie sa recunoastem ca Steaua Bucuresti este o copie proasta a ceea ce era odata. Fenerbahce si Galatasaray au acumulat 12 puncte in cele patru meciuri cu marile echipe din Romania, care nu sunt prea puternice. Sa ne bucuram, dar sa ne si gandim la asta", se scrie in cotidianul Vatan, citat de Prosport.

Dinamo, marea rivala a formatiei din Ghencea, nu sta nici ea prea bine, cainii fiind depasiti categoric cu 3-0 chiar in Stefan cel Mare de Galatasaray.

"Am fost dominati total de Galatasaray, care a castigat fara probleme. Pacat de atitudinea jucatorilor mei. In repriza a doua am incercat macar sa inscriem golul de onoare, dar determinarea a lasat de dorit. Dinamo a fost ca o echipa venita la picnic, nu la un meci. Vom lua masuri atat disciplinare, cat si financiare. Cei care nu respecta blazonul lui Dinamo nu au ce cauta aici", a declarat Cornel Talnar dupa dezastrul cu Galata.

Steaua si Dinamo mai pastreaza sanse doar teoretice de calificare in primavara Europa League, cele doua echipe fiind depasite categoric de Fenerbahce si Galatasaray, numele mari ale fotbalului turc.

Grupa F:

Dinamo 0-3 Galatasaray

Sturm Graz 0-1 Panathinaikos

Clasament:

1 Galatasaray 10

2 Panathinaikos 9

3 Dinamo 3

4 Sturm Graz 1

Grupa H:

FC Twente 2-1 FC Sheriff

Fenerbahce 3-1 Steaua

Clasament:

1 Fenerbahce 9

2 Twente 7

3 Sheriff 4

4 Steaua 2.