CFR Cluj a pierdut in fata celor de la Sparta Praga dupa un meci nebun, incheiat cu scorul de 3-2 in favoarea cehilor. Clujenii au fost la un singur pas de a obtine un punct din aceasta partida, dupa ce Dubarbier a egalat in minutul 91. Dar un contra-atac fulger a cehilor a pus capat unei partide intense, pe care CFR a incheiat-o in noua oameni, dupa eliminarile lui Muresan ('64) si Mara ('88). CFR cade pana pe ultimul loc in Grupa K si isi diminueaza serios sansele de a se califica in primavara europeana.

Sparta incepe hotarata partida, reusind sa inscrie dupa numai sase minute de joc. Holenda apare nemarcat in apropierea careului advers, isi face bine mingea si inscrie de langa Toni si Cadu. O noua greseala in defensiva clujeana si Holenda loveste din nou ('13), fructificand o centrare buna de pe partea dreapta. Traore reaprinde sperantele romanilor in minutul 25. Dupa o pasa perfecta a lui Nei, Traore preia pe piept si il invinge pe Blazek.

Repriza a doua nu aduce solutii in jocul CFR-ului, ceea ce ii face pe suporterii clujeni sa isi arate nemultumirea intorcandu-se cu spatele la terenul de joc. Muresan il faulteaza pe Holenda in minutul 64 si primeste al doilea galben. Mara vede si el doua cartonase galbene in doar doua minute si paraseste terenul in minutul 88. In inferioritate numerica, CFR inscrie ('90+1). Cu spatele la poarta, Dubarbier primeste o centrare la marginea careului si suteaza perfect! Clujenii ataca pe finalul partidei, dar raman descoperiti in aparare si Wilfried profita. Scapat singur pe contra-atac, jucatorul cehilor trece usor de portarul CFR-ist si inscrie cu un sut la coltul lung in ultimele secunde ale partidei (90+6).

Iuliu Muresan:"Am avut parte de un arbitraj de Divizia C, balanta a fost inclinata doar intr-o parte. Asta nu scuza insa prestatia echipei noastre. Oboseala este foarte mare, probabil avem si probleme cu pregatirea fizica. Imi cer scuze fata de cei care ne apreciaza si care se asteptau sa invingem. Am fi meritat un egal. Ne-au facut "praf" turcii, si la fotbal si la arbitraj" (gsp.ro)

Ricardo Cadu:"CFR a inceput timid, nu am intrat foarte bine in teren. Am reusit sa egalam dupa ce am primit doua goluri. Din pacate am pierdut in prelungiri, dar o luam de la capat de acum. Ne gandim la meciul urmator".

Clasament Grupa K:

1. PSV Eindhoven 8p

2. Sparta Praga 7p

3. FC Copenhaga 4p

4. CFR Cluj 3p

Echipe de start:

CFR Cluj: Nuno Claro, Toni, Cadu, Alcantara, Panin, G. Muresan, Peralta, Culio, Deac, Nei, Traore

Rezerve: Peskovic, Cabrera, Dubarbier, Bus, Mara, Leao, Dani

Sparta Praga: Blazek, Kusnir, Hubnik, Repka, Pamic, Kucka, Zofcak, Vacek, Zeman, Holenda, Wilfried

Rezerve: Kozacik, Hoheneder, Strestik, Prudnikov, Kadlec, Kalouda, Kovba