Realul sufera fara Cristiano Ronaldo, iar vestea ca portughezul va lipsi inca o luna de zile le da frisoane galacticilor, informeaza Marca. Cel mai scump jucator din istoria fotbalului sufera de o accidentare la glezna care nu da, cel putin deocamdata, semne de ameliorare.

Vestile rele nu se opresc insa aici pentru Real, fiind destul de posibil ca fotbalistul sa necesite o operatie care-l va tine cateva luni pe tusa.

Ronaldo il va consulta pe chirurgul Niek van Dyjk, cel care l-a operat si in 2008 pe lusitan. Dupa consultul acestuia lucrurile vor fi clare, stiindu-se daca starul galacticilor va trebui operat sau nu.

Ar fi o noua lovitura pentru Real Madrid, echipa care nu s-a putut baza pe serviciile fotbalistului decat in debutul sezonului, perioada in care albii au inregistrat victorii pe linie.

Daca Ronaldo va fi operat, de suferit va avea si nationala Portugaliei, cea care va disputa un baraj de calificare la Cupa Mondiala de Fotbal impotriva Bosniei, chiar in luna noiembrie.

Cristiano Ronaldo s-a accidentat la glezna dreapta in partida cu Marseille, din Champions League, pe 30 septembrie. Problemele atacantului au reaparut pe 10 octombrie, atunci cand jucatorului i-a recidivat accidentarea intr-o partida la echipa nationala a Portugaliei. Initial, medicii madrilenilor au precizat ca starul de pe Santiago Bernabeu va lipsi patru saptamani.