Glasgow Rangers este o echipa iubita in Scotia, dovada fiind suporterii care indura temperatura scazuta si ploaia de la Bucuresti pentru a-si vedea favoritii in Champions League. Mereu cu zambetul pe buze si dornici de discutii pe teme fotbalistice, britanicii spun ca acel 4-1 de pe Ibrox Park a fost o intamplare si ca in viitor si-l doresc pe Dan Petrescu antrenor al echipei lor favorite.

"Bucurestiul ne-a intampinat cu o vreme pe care o gasim si acasa, deci acomodarea a fost rapida. Am incercat in orele petrecute aici sa vedem cat mai multe, am profitat de fiecare moment. Aveti bere buna si ieftina, iar asta ne convine de minune. Ceea ce s-a intamplat in tur, pe Ibrox Park, a fost un accident. Vom invinge in retur, iar in acest fel vom pastra sanse la calificare", au declarat pentru HotNews.ro microbistii britanici prezenti la Bucuresti.

Suporterii au precizat ca nu stiu mare lucru despre Unirea Urziceni nici dupa disputarea partidei din Scotia (de acum doua saptamani), dar le este de ajuns un singur nume: Dan Petrescu.

"Dan (nr. Petrescu) a aratat in partida tur ca este un antrenor bun, care a stiut sa isi aseze echipa in asa fel incat sa ne bata si sa ne domine la noi acasa. Il stiam ca fotbalist de pe vremea cand a jucat la Chelsea. A precizat ca i-ar placea sa antreneze in Anglia, dar nu ne-am supara daca intr-o zi ar veni la Rangers", au concluzionat pentru HotNews.ro suporterii scotieni.

Partida dintre Unirea Urziceni si Glasgow Rangers (contand pentru Grupa G a Champions League) se va disputa miercuri, de la ora 21:45, pe Stadionul din Bulevardul Ghencea.

Grupa G, clasament:

1 Sevilla 9 puncte (9-2)

2 Unirea Urziceni 4 (5-4)

3 VfB Stuttgart 2 (3-5)

4 Rangers 1 (3-9).

Partidele zilei:

Unirea Urziceni - Glasgow Rangers

FC Sevilla - VfB Stuttgart.