Razvan Lucescu nu mai tolereaza actele de indisciplina de la echipa nationala a Romaniei, in acest sens selectionerul hotarand ca pe durata mandatului sau sa nu-l mai cheme pe Adrian Mutu la prima reprezentativa. De asemenea, de acelasi tratament va avea parte si dinamovistul Adrian Cristea, un alt petrecaret.

Razvan Lucescu a prezentat, in cursul zilei de marti, raportul intocmit dupa infrangerea rusinoasa de la Belgrad in fata Comitetului Executiv al FRF, decizia tehnicianului fiind aceea de a nu-l mai chema pe Mutu la nationala, informeaza gsp.ro.

"Plecarea lui Mutu la Novi Sad, imediat dupa jocul cu Serbia, fara a-l anunta pe selectioner si numeroasele aparitii din presa de scandal l-au deranjat foarte tare pe Razvan Lucescu", au declarat surse din cadrul FRF citate de gsp.

"Adrian a plecat dupa meci fara sa anunte pe nimeni", a declarat Ionut Lupescu dupa terminarea dezastrului de pe Maracana din Belgrad, scor 0-5 cu Serbia. Graba Briliantului era motivata de prezenta la o petrecere data de Ratko Buturovici, personaj cu legaturi interlope, presedintele echipei Vojvodina.

"Nu sunt antrenor de club sa dau jucatori afara, eu doar observ si trag concluzii. Eu pot sa inteleg ca am jucatori de caracter sau oameni care se pun pe ei inaintea interesului nationalei" - Razvan Lucescu, selectioner Romania, dupa ultima escapada a lui Mutu.