Dan Petrescu este sigur ca partida retur contra celor de la Glasgow Rangers, contand pentru Grupa G din Champions League, va fi una foarte grea, fiind aproape imposibil de repetat un succes precum cel de pe Ibrox Park (4-1). Bursucul este de parere ca un succes miercuri seara deschide Urziceniului drumul catre primavara europeana.

"Va fi un cu totul alt meci decat la Glasgow. Sunt ferm convins ca Rangers nu ne va mai lua de sus, vin aici sa-si ia revansa. Cred ca vor o victorie la scor. Atitudinea lor va fi una mult mai ofensiva si vor juca totul pe cartea atacului. Cred ca maine este posibil orice la acest meci. Bruno Fernandes si Mehmedovic nu vor putea din pacate sa joace miercuri. Nu vreau sa ma gandesc prea departe, trebuie sa fim constienti de valoarea noastra si sa luam totul pas cu pas", a declarat Dan Petrescu in cadrul unei conferinte de presa.

"Va fi un meci foarte greu, pe viata si pe moarte, vin sa-si dea viata. Acum au orgoliul ranit, va fi mai greu ca la Glasgow. Nu am jucat in Liga 1 ce a vrut Dan, asa ca trebuie sa dam totul pe teren in acest meci. In legatura cu pariul, avem ceva prime promise de la Dan Petrescu si sper sa-i luam banii. Ar conta foarte mult sa avem stadionul plin, nu i-am dezamagit pe suporteri si le promit ca nu o vom face nici miercuri" - Dacian Varga.

Partida dintre Unirea Urziceni si Glasgow Rangers (contand pentru Grupa G a Champions League) se va disputa miercuri, de la ora 21:45, pe Stadionul din Bulevardul Ghencea. In tur, pe Ibrox Park, ialomitenii s-au impus surprinzator cu un categoric 4-1.

Grupa G, clasament:

1 Sevilla 9 puncte (9-2)

2 Unirea Urziceni 4 (5-4)

3 VfB Stuttgart 2 (3-5)

4 Rangers 1 (3-9).