Un suporter al echipei scotiene Aberdeen ce era costumat in oaie a devenit o torta vie in timp ce se intorcea acasa cu trenul, dupa ce fusese martor la infrangerea echipei favorite in fata celor de la Hibernian, scor 0-2. Costumul tanarului de 24 de ani a luat foc, iar panica s-a instalat imediat in tren. Suporterul a inceput sa alerge pe coridor, iar prietenii sai fugeau dupa el cu bere pentru a stinge flacarile.

Fanii lui Aberdeen s-au costumat in oi de Halloween pentru a-si sustine echipa in meciul de sambata cu Hibernian, dar pasagerii trenului cu care se intorceau acasa fanii au avut parte de scene de groaza sambata seara, cand au vazut un baiat costumat in oaie alergand in flacari si strigand dupa ajutor pe culoar. "A fost ceva desprins parca din filmele de groaza. A fost infricosator. Toata lumea se uita la baiat pur si simplu incremenita", a declarat un martor potrivit presei scotiene.

"Eram in acelasi tren. Dintr-o data a inceput sa alerge pe culoar, cu costumul in flacari, strigand dupa ajutor. Cei din jur s-au panicat si au inceput sa fuga. Unii baieti alergau cu bere dupa el sa-i stinga flacarile. Apoi a fost trantit la podea, la sfatul unui calator. I se cojea pielea de pe brate si picioare", a explicat un alt martor al incidentului.

Politia a oprit trenul si i-a lasat pe paramedici sa-i acorde tanarului primul ajutor. Suporterul a fost dus la spital, unde a primit ingrijiri medicale pentru arsurile grave de la picioare si maini. Un alt suporter, care a incercat sa il ajute a suferit arsuri usoare, dar a putut sa-si continue drumul dupa ce a primit ingrijiri medicale.

Politia a declarat presei ca un tanar de 23 de ani care a fost implicat in acest incident a fost arestat si urmeaza sa se prezinte in fata instantei.