Ricardo Kaka s-a intors la Milano la doar cateva luni dupa ce a fost cedat de rosso-neri la Real Madrid pentru aproximativ 65 de milioane de euro. "Sper ca suporterii sa ma primeasca cum trebuie pentru perioada jucata la AC Milan", a declarat fostul Balon de Aur la sosirea pe aeroportul din Malpensa. Marti, mijlocasul va fi pentru prima data adversar pe San Siro.

"Sper ca suporterii sa ma primeasca cum trebuie pentru perioada pe care am petrecut-o la AC Milan. Ma astept ca spectatorii sa ma aplaude pentru tot ceea ce am realizat la echipa", a declarat Kaka la sosirea la Milano.

Transferat la Real Madrid in vara lui 2009, Kaka revine in Lombardia pentru a se confrunta cu fosta sa echipa, AC Milan, intr-o partida contand pentru Grupa C din Champions League. Va fi pentru prima data cand brazilianul va folosi vestiarul destinat oaspetilor de pe San Siro.

In urma cu doua saptamani, Milanul a invins cu 3-2 pe Santiago Bernabeu.

"Am venit la Milano pentru a castiga. Nu este o razbunare pentru meciul pierdut la Madrid, ci doar vrem sa demonstram ca suntem mai buni", a precizat Higuain, atacantul celor de la Real Madrid.

Partidele zilei de marti in Champions League:

Grupa A

Bayern - Bordeaux

Maccabi Haifa - Juventus

Grupa B

Manchester - CSKA Moscova

Besiktas - Wolfsburg

Grupa C

AC Milan - Real Madrid

Marseille - Zurich

Grupa D

APOEL - FC Porto

Atletico Madrid - Chelsea