Atacantul bulgar Krum Bibiskov a ratat lovitura de departajare prin care Steaua a fost eliminata din Cupa Romaniei. Bistrita a aratat o calitate a jocului mult peste pozitia din Liga 1 (acolo unde ocupa locul 18), oferind Stelei o replica consistenta. Bucurestenii au avut marile ocazii, intre care si o bara in prelungiri, insa au fost nevoiti sa suporte supliciul "loteriei" loviturilor de departajare...

Click aici pentru rezultatele zilei si programul optimilor Cupei!

Mihai Stoichita a folosit la Bistrita un alt sistem de joc, 3-4-3, si a dat sansa reabilitarii catorva fotbalisti iesiti de ceva timp din circuitul primei echipe: Bibiskov a fost titular, iar polonezul Grzelak a intrat dupa pauza. Totodata, Steaua s-a putut baza si pe serviciile mijlocasului Ovidiu Petre, refacut.

Prima repriza a stat sub semnul echilibrului: Bistrita a jucat foarte curajos, cu o aripa dreapta extrem de periculoasa, Keita, la originea marilor situatii. Dupa pauza, pe fondul oboselii acumulate de gazde, Steaua a trecut la comanda jocului, ratand cateva situatii importante.

Echilibrul se schimba cu 10 minute inaintea finalului, cand Onicas lasa Steaua in 10 oameni, dupa ce isi loveste adversarul in figura. Bistrita incearca sa dea lovitura, insa trebuie sa se multumeasca cu ideea ca se intra in prelungiri.

In aceasta perioada, se restabileste echilibrul numeric - este eliminat Dinu Sanmartean, de la gazde, iar Steaua face un pas inainte: Bicfalvi trimite mingea in incheietura barelor (108), apoi Dayro Moreno rateaza doua ocazii rarisime.

La loviturile de departajare, Bistrita se comporta precum o formatie cu experienta... Stelei, pentru ca nu rateaza nicio executie! Bucurestenii in schimb capoteaza la aparitia lui Bibiskov - bulgarul trimite in transversala, ratarea fiind semnul clar ca nu a stiut sa profite de ultima sansa pe care Stoichita i-o oferise pentru a supravietui la Steaua...