Universitatea Craiova va juca meciurile de pe teren propriu din Liga 1 pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin pana la sfarsitul sezonului 2011-2012. Aceasta decizie vine ca urmare a asocierii Consiliului Local Drobeta Turnu Severin cu Universitatea Craiova. Primul meci de pe stadionul Municipal al Drobetei Turnu Severin va fi cel din etapa a 14-a, cu Ceahlaul Piatra Neamt, informeaza Mediafax.

"Este o onoare pentru noi sa putem gazdui Universitatea Craiova la Severin. Nu aveam de ce sa ne opunem si sunt convins ca echipa va avea rezultate pe noul stadion si cu siguranta va fi sustinuta la fiecare meci de peste 20.000 de spectatori. «Campioana unei mari iubiri» nu este numai a craiovenilor, ci a tuturor oltenilor si este o echipa emblematica pentru intreg fotbalul romanesc. Cel mai probabil, in 21 noiembrie, partida Universitatea Craiova - Ceahlaul va fi prima oficiala pe stadionul din Severin", a declarat primarul orasului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe.

Procesul de modernizare a stadionului "Municipal" a costat pana acum 3 milioane de euro, iar in 2010, cand este preconizata finalizarea procesului, va fi montata si instalatia de nocturna, informeaza Mediafax.