Otelul Galati a castigat clar, scor 4-0, partida cu Poli Iasi, Petre Grigoras fiind invins de fosta sa echipa. Au punctat Giurgiu '38, '75, Ibeh '50 si Pena '52 penalti, pentru trei puncte mari ale gazdelor.

Click aici pentru clasament si rezultate.

In urma acestui succes, Galatiul paraseste, cel putin pentru moment, locurile retrogradabile din Liga 1, Otelul acumuland 14 puncte.

Echipe:

Otelul: Kolev, Salagean, Costin, Sarghi, Rapa, Giurgiu, Patras, Iorga, Neagu, Ibeh, Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu

Poli Iasi: Plesca, Mihajlov, Buta, Ad. Ilie, L. Munteanu, Pecknik, Constantin, Ignatov, N. Viveiros, Cr. Bratu, Balde. Antrenor: Petre Grigoras.

"Le multumesc spectatorilor si fotbalistilor pentru modul in care au stiut sa treaca peste presiunea extraordinara creata de revenirea fostului lor antrenor. Sunt convins ca nu ne vom opri aici. Otelul va mai face si alte meciuri la fel de bune. O sa construiesc o echipa puternica" - Dorinel Munteanu.

"A fost o victorie fara drept de apel a Otelului. Caderea jucatorilor mei dupa primul gol primit este inexplicabila. Otelul mai avea putin si facea scorul campionatului cu noi. in partea a doua a jocului am fost catastrofa. Mi-e rusine de modul in care s-a prezentat echipa" - Petre Grigoras.