Steaua ramane fara victorie in Europa League (si fara gol marcat) si dupa partida cu Fenerbahce, ros-albastrii fiind invinsi cu 1-0 de formatia turca. Unicul gol al unei dispute dominate in mare parte de oaspeti i-a apartinut lui Kazim Kazim (59'), demn de mentionat fiind faptul ca Zapata a fost cel mai bun om al echipei pregatite de Mihai Stoichita.

Turcii au avut ocaziile mari ale unei dispute in care razboiul dintre suporteri si Gigi Becali a continuat, in ciuda selectiei stricte realizate de formatia din Bulevardul Ghencea.

Cea mai importanta faza a ros-albastrilor i-a apartinut lui Kapetanos, grecul trimitand in transversala cu capul in minutul 66. Cu doua punte dupa trei partide disputate, Steaua si-a diminuat serios sansele de a ajunge in primavara europeana.

"Sunt dezamagit si de rezultat, dar mai ales de faptul ca ajungem in fata portii si nu reusim sa marcam. Am fost prea cruzi si asta s-a vazut. Suporterii s-au apropiat parca mai mult de echipa, chiar daca au existat momente in care au scandat contra patronului" - Mihai Stoichita.

"Felicit echipa pentru prestatie. Am avut multi absenti, dar totusi plecam cu o victorie de aici. In prima repriza am pierdut multe mingi si am permis Stelei sa aiba multe contraatacuri. Le-am spus la pauza jucatorilor ca astept mai mult de la ei, iar cand au revenit in meci, Roberto Carlos a creat golul. Steaua a avut un portar foarte bun si, desi am controlat meciul, puteam pleca si invinsi" - Cristoph Daum.

Click aici pentru toate rezultatele serii in Europa League!

Steaua: 1 Zapata - 5 Rada, 24 Ghionea, 17 Baciu, 4 Golanski - 16 Nicolita, 14 Toja, 26 Bicfalvi, 7 Szekely - 11 Surdu, 9 Kapetanos

Fenerbahce: 1 Volkan - 3 Roberto Carlos, 2 Lugano, 58 Bilica, 77 Gokhan - 27 Santos, 5 Emre, 66 Mehmet - 20 Ozer, 16 Cristian - 8 Kazim