In cazul in care Primaria Capitalei nu face comanda si nu plateste cel putin 5 milioane de euro pentru acoperisul retractabil al stadionului Lia Manoliu pana la sfarsitul anului, exista posibilitatea ca Romania sa nu poata gazdui finala Europa League. Lucrarile de la arena ar fi intarziate, iar constructia nu va fi finalizata la data stabilita, este de parere Mircea Raicu, viceprimarul Bucurestiului.

Conform NewsIn, doar trei firme produc acest model de acoperis si exista doar una singura care sa-l monteze. Tinand cont de faptul ca se mai construiesc inca sase astfel de arene in lume, Primaria Capitalei trebuie sa se grabeasca cu plata pentru ca stadionul sa fie terminat la timp.

Costurile acestui acoperis retractabil sunt de aproximativ 20 de milioane de euro,dupa cum a precizat Sorin Oprescu, primarul general.

Lucrarile la stadionul Lia Manoliu au debutat in toamna anului 2007, dupa partida dintre Romania si Albania. Noua arena a fost desemnata sa gazduiasca finala Europa League din sezonul 2011/2012.