Unirea Urziceni este senzatia serii de Champions League dupa 4-1 pe terenul lui Glasgow Rangers, ialomitenii castigand de-o maniera categorica pe terenul unei echipe cu pretentii in cupele europene."Capul jos si la munca!", este de parere Dan Petrescu dupa cea mai importanta victorie din cariera de antrenor.

"Sunt multumit, o victorie mare, dar va fi o victorie minunata daca ne vom califica. Daca nu vom merge mai departe, va ramane doar un succes de palmares. Jucatorii mei nu au fost in forma maxima. Nu vreau sa fac pe antrenorul, dar acesta este adevarul. Cred ca puteam sa jucam mai bine. Le multumesc tuturor celor din conducere (patronului) pentru conditiile create. Sunt multi oameni din Marea Britanie care m-au felicitat. Primavara europeana este mai aproape, dar sa nu uitam ca mai avem trei meciuri. Mentalitatea trebuie sa fie: capul jos, la munca!" - Dan Petrescu (tvr1).

"Nimeni nu ne dadea prea multe sanse inainte de inceputul meciului, dar ma bucur ca am reusit sa castigam. Este un rezultat care poate va fi unic pentru multi dintre noi. Dan Petrescu ne-a felicitat si ne-a spus mereu ca putem castiga. Vreau sa il felicit pe Tudor, el a reusit sa ne tina in meci. Vom incerca sa ajungem in primavara europeana" - Marius Bilasco (tvr1).

"A fost foarte greu, am intalnit o echipa cu mare traditie in fotbalul scotian. Am dat dovata de daruire. I-am spus arbitrului ca hentul a fost involuntar, dar pana la urma acest lucru nu a contat. Speram sa ramanem pe locul doi in grupa. Acum nu ne ramane decat se ne gandim la rezultatul urmator. Macar pentru o seara vom fi cunoscuti in fotbalul european" - Bruno Fernandes (tvr1).

"Am castigat pe un stadion frumos, cu o atmosfera deosebita. Sunt foarte bucuros ca am castigat pe terenul unei echipe mari precum Glasgow. Am pregatit meciul foarte bine cu Mister (nr. Dan Petrescu) si asta s-a vazut pe teren. Suntem ca o familie, Unirea fiind o echipa mica si de multe ori nebagata in seama. Am vorbit toata saptamana ca vreau dau o centare de gol si iata ca ma reusit chiar si sa marchez" - Brandan (tvr1).

"Suntem cu picioarele pe pamant, avem voie sa ne bucuram in aceasta seara. Nu multe echipe din Romania se pot lauda ca au castigat in Champions League. Am avut incredere in noi si acest lucru s-a vazut" - George Galamaz (tvr1).