Arbitrul Alexandru Tudor a fost oprit, marti, de la delegari, dupa ce in partida de sambata, dintre Rapid si CFR Cluj, a comis o serie de greseli si a condus meciul fiind suspect de varicela. "In urma analizei Rapid-CFR Cluj, Alexandru Tudor a fost retinut de la delegari, la fel si asistentul Sebastian Gheorghe", a declarat Vasile Avram, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), in cadrul conferintei de presa de marti, citat de Mediafax.

"CCA a analizat prestatia arbitrilor din etapa trecutã si au fost anumite probleme. Alexandru Tudor a primit calificativ bine din partea observatorului Dan Petrescu si slab si foarte slab din partea supervizorului Dumitru Dragomir. In urma analizei Rapid-CFR Cluj, Alexandru Tudor a fost retinut de la delegari, la fel si asistentul Sebastian Gheorghe. Nu am reusit sa il contactez pe Alexandru Tudor nici ieri si nici astazi, dar din ce am inteles si ce am auzit la televizor este ca el are varicela. Nu am stiut de problemele de sanatate ale lui Alexandru Tudor si sunt suparat ca in loc sa discute cu mine, presedintele CCA, a discutat cu alte persoane si nu m-a informat, desi am discutat cu o zi sau doua inainte de meci cu el. El este retinut de la delegari pentru ca are probleme de sanatate si pentru greselile pe care le-a comis in meciul de sambata", a declarat presedintele CCA.

"Tudor este retinut de la delegari pana vom afla exact starea lui de sanatate si vom avea avizul medicului. Pentru ca noi acum nu avem certitudinea ca are varicela si discutam doar pe supozitii", a adaugat Avram.