Urziceniul a decolat catre Scotia cu gandul ca Glasgow Rangers poate fi surprinsa printr-un joc bine organizat, campioana Romaniei sperand la un rezultat mare pe Ibrox Park. "Sa speram ca baietii vor reusi inca o minune", a declarat Mihai Stoica, managerul general al ialomitenilor.

"Va fi ceva special la Glasgow, iar emotiile sunt la o alta intensitate. E o alta lume si putini sunt cei care ajung acolo, asa ca trebuie sa ne felicitam inca o data ca am reusit sa patrundem in elita fotbalului european. Intalnim o echipa care are un moral foarte bun. I-am vazut acum doua saptamani castigand "Old Firm" contra celor de la Celtic, iar acum au trecut si pe primul loc in campionat", a declarat oficialul ialomitean.

Echipa pregatita de Dan Petrescu este constienta de faptul ca scotienii sunt redutabili pe propriul teren, dar cu toate acestea Glasgow nu face parte din categoria echipelor de top din Champions League.

"E o echipa foarte buna pe teren propriu, dar nu de nivelul Sevillei, si dorim sa ne fructificam sansa. Si un rezultat de egalitate este pozitiv, pentru ca intalnim o echipa de o alta categorie. Noi venim din urna a patra si intalnim doar adversari din categoria grea si supergrea. Glasgow Rangers nu e din categoria supergrea, dar e din cea grea", a mai precizat Mihai Stoica.

Referindu-se la un pronostic pentru partida de marti seara, MM Stoica a fost ceva mai rezervat, dar s-a multumit sa precizeze ca o victorie ar fi o minune echivalenta cu castigarea campionatului in Liga 1.

"Un rezultat de egalitate ar fi o surpriza uriasa, iar o victorie ar fi o minune, dar si cum câstigarea campionatului poate fi incadrata in categoria minunilor, sa speram ca baietii vor mai reusi inca una", a conchis managerul campioanei Romaniei.

Partida dintre Glasgow Rangers si Unirea Urziceni va avea loc, marti, 20 octombrie, de la ora 21.45, disputa urmand sa fie in direct pe Tvr1 si Live Text pe HotNews.ro.